"În rolul victimei",la Teatrul Metropolis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia al cărei director este actorul George Ivaşcu propune o piesă plină de umor negru. Teatrul Metropolis, primul teatru de proiecte din România, deschide stagiunea cu o piesă care se

Instituţia al cărei director este actorul George Ivaşcu propune o piesă plină de umor negru.

Teatrul Metropolis, primul teatru de proiecte din România, deschide stagiunea cu o piesă care se bucură de o distribuţie de excepţie, de participarea unor actori din generaţia de "aur" a scenei şi filmului românesc.

Piesa "În rolul victimei" are o distribuţie de prestigiu, nume consacrate din diferite generaţii: Răzvan Vasilescu, Marius Manole, Dana Dogaru, Dan Aştilean, Vlad Logigan, Elias Ferkin, Xing Elena Ling, Gabi Costin, Iulia Colan, Costel Bojog.

Regia spectacolului este semnată de tânărul Felix Alexa, iar scenografia de Diana Ruxandra Ion. Cine s-a întrebat vreodată cum ar fi dacă ar avea o meserie în care zilnic să fie obligat să joace rolul victimei este spectatorul ideal pentru piesa de la Teatrul Metropolis, o instituţie al cărei director este actorul George Ivaşcu.

Duminică, 30 septembrie, dar şi vineri, 5 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Metropolis, situat pe Mihai Eminescu 89, puteţi fi martori la avanpremierele spectacolului "În rolul victimei" de Vladimir şi Oleg Presniakov.

O radiografie a absurdului care guvernează viaţa

Este o piesă pe care critica de specialitate a catalogat-o drept seducătoare, plină de umor negru, a unor dramaturgi ruşi contemporani jucaţi pe marile scene ale lumii. Este o radiografie a vieţii de familie, a absurdului care guvernează viaţa noastră de fiecare zi, un spectacol modern care îmbină umorul de calitate cu analiza profundă a relaţiilor umane.

Pentru că spaţiile teatrale în care tinerii pot să-şi demonstreze creativitatea sunt puţine, iată că există un nou teatru care vine cu o ofertă pentru tineri şi cu tineri, seniorii nefiind uitaţi. Teatrul Tineretului Metropolis îl are la conducere pe actorul George Ivaşcu.

"Acest teatru era necesar în peisaj pentru că tinerii nu prea au locuri unde să-şi manifeste creativitatea. Noi vom avea mai multe evenimente: spectacole de teatru, expoziţii, one man show-uri, un spaţiu în care oamenii vor putea bea cafea şi asculta teatru radiofonic, toate acestea sub auspiciilor seniorilor", ne-a declarat George Ivaşcu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite