Remus Truică, urmărit penal pentru violenţe faţă de soţia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remus Truică
Remus Truică

Milionarul a fost acuzat de soţie pentru că a fost lovită de mai multe ori. În consecinţă, s-a început urmărirea penală a lui Remus Truică.

Procurorii Parchetului Ilfov au decis să-l pună sub acuzare pe fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase, în urma mai multor plângeri depuse de soţia sa în ultimele luni. În plus, Remus Truică (41 de ani) a fost somat de anchetatori să predea Poliţiei toate armele de foc pe care le deţine până la finalizarea anchetei.

Prima plângere în care Remus Truică a fost acuzat de lovire şi alte violenţe a fost depusă de Irina Truică (35 de ani) la Poliţia Snagov, la 30 octombrie anul trecut, la scurt timp după ce instanţa din Buftea (Ilfov) a început dezbaterile în procesul de divorţ al celor doi. La acea dată, Irina Truică le-a declarat poliţiştilor că soţul său a lovit-o de mai multe ori, deranjat de faptul că aceasta îndrăznise ,,să revendice" mai multe bunuri pe care le avea de la mama ei şi care se aflau în reşedinţa familiei Truică de la Snagov.

Cu câteva zile în urmă, după masacrul de la Perla, Irina Truică a depus o nouă plângere la poliţie împotriva soţului ei, pe care îl acuza că ar fi ameninţat-o. În plus, ea le-a atras atenţia anchetatorilor că acesta deţine mai multe arme de foc şi că se teme pentru viaţa ei.

Soţii Truică sunt în divorţ, scandalul dintre cele două părţi fiind unul imens, mai ales că ei se luptă şi pentru custodia celor două fetiţe pe care le au. Un nou termen în proces se va judeca mâine la Judecătoria Sectorului 1.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite