Second-handurile sunt la putere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Second-handurile sunt la putere
Second-handurile sunt la putere

Sătmărenii se îmbracă din magazinele care comercializează haine la mâna a doua, profitând de preţurile rezonabile. Preţurile variază între 9 şi 114 lei, în funcţie de articolele vestimentare şi de calitatea materialului.

Magazinele de îmbrăcăminte second-hand sunt la mare căutare în această perioadă. Nu întâmplător, acestea par să aibă cel mai bun profit, iar produsele lor sunt pe placul oamenilor. „Sunt multe lucruri drăguţe la aceste magazine. De ce să nu profit de o haină la 10 lei, articol vestimentar pe care l-aş achiziţiona din alte părţi la preţ triplu“, a declarat sătmăreanul George Stan.

Au crescut preţurile

Chiar dacă le găseşti la fiecare colţ de stradă, nu toate magazinele de acest gen au trecere la public. Second-handurile de lux sunt cele mai solicitate, şi asta pentru că oferă o gamă largă de articole vestimentare şi totodată unicate. Chiar dacă multe dintre produse au fost purtate în prima fază, sătmărenii nu au nimic împotrivă să le achiziţioneze.
„Avem clienţi multi şi fideli. De fiecare dată, magazinul este plin. Avem articole începând de la 9 lei şi până la 119 lei“, spune Contraş Aniko, vânzătoare la Secondtex. „În septembrie am avut vânzări cu 20 la sută mai mari , decât în aceeaşi lună a anului trecut“, a mai spus aceasta.Perioada de criză se resimte şi la second-handuri. În ultima perioadă, majoritatea magazinelor de profil au crescut preţurile hainelor cu până la 10 %, însă acest aspect nu îi deranjează pe clienţii fideli. „Sunt de părere că preţurile sunt foarte accesibile, în condiţiile în care multe haine sunt noi şi mai ales, sunt aduse din Italia şi Anglia“, spune Angela Neagu.
Preţurile bune la articole îi determină pe sătmăreni să intre şi a doua oară într-un magazin second-hand. „Vin de câţiva ani aici, îmi place ce văd. Trebuie doar să ai răbdare să cauţi“, spune Margareta Biro, clientă fidelă. La fiecare trei săptămâni, produsele sunt înlocuite. „În această perioadă avem expuse atât articole de vară, dar şi de toamnă, iar preţurile sunt foarte bune. După trei săptămâni facem o reducere de până la 50% iar după schimbăm tot stocul“, spune Contraş Aniko. 
Chiar dacă au preţuri accesibile, bătălie mare pe articole vestimentare este şi la magazinele „Totul la 10 lei“. Mai mult sau mai puţin atrăgătoare, articolele vestimentare au trecere. „Acum am intrat pentru prima dată într-un astfel de magazin şi rămân surprinsă de ce preţuri au. Cred că o să vin mai des“, spune Claudia Mircea.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite