Zece perchiziţii în Capitală pentru destructurarea unei reţele de prostituţie de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tariful prostituatelor era de 200 de euro pe oră
Tariful prostituatelor era de 200 de euro pe oră

Poliţiştii din Capitală au desfăşurat, în această dimineaţă, zece perchiziţii care vizează o reţea de prostituţie, ce activa în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Şase proxeneţi, patru bărbaţi şi două femei, sunt cercetaţi de forţele de ordine pentru coordonarea a şapte prostituate de lux, din Giurgiu.

Perchiziţiile au loc în cartierul Rahova din Capitală, dar şi în judeţul Ilfov, şi vizează o reţea de proxenetism şi prostituţie de lux, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit Mediafax, şase persoane sunt cercetate de forţele de ordine, fiind suspectate că au coordonat, în perioada august - noiembrie, mai multe prostituate din Giurgiu, care prestau servicii sexuale în hotelurile de lux din Capitală.

Unul dintre suspecţii anchetaţi de poliţie este un subofiţer al armatei române, informează Realitatea TV.

Anchetatorii au descoperit că tariful pe oră aplicat de proxeneţi pentru serviciile tinerelor era cuprins între 100 şi 1.000 de euro pe oră, majoritatea clienţilor fiind cetăţeni străini veniţi în România.

Reţeaua de prostituţie de lux îşi desfăşura activitatea sub paravanul unui site de pe internet, prin care promova servicii de companie şi escortă şi de unde erau racolaţi zeci de clienţi.

Mai multe persoane au fost deja audiate în acest caz, a precizat Christian Ciocan.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite