Procurorii şi poliţiştii fac percheziţii la o reţea de traficanţi de carne vie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei şase inculpaţi vor fi judecaţi astăzi la Tribunalul Bucureşti foto:arhivă
Cei şase inculpaţi vor fi judecaţi astăzi la Tribunalul Bucureşti foto:arhivă

Procurorii fac percheziţii miercuri dimineaţă, în Drobeta Turnu Severin,  vizând o reţea care făcea trafic de carne vie şi ducea minore din România în ţările din Vestul Europei. Fetele erau duse în Franţa şi Belgia şi obligate să se prostitueze, potrivit România TV.

Gruparea este condusă de un cunoscut interlop din zonă, Marcel Budală. Cinci dintre membrii grupării au pe numele lor mandate europene de arestare.

Membrii reţelei sunt acuzaţi că racolau femei din România şi le duceau în Franţa, la Paris şi Versailles, unde le obligau să se prostitueze în vederea obţinerii unor sume de bani pe care şi-i însuşeau capii reţelei.

Potrivit ofiţerilor de la combaterea crimei organizate, percheziţiile vizează punerea în executare a 12 mandate de aducere. Cinci dintre persoanele căutate au mandate europene de arestare şi urmează să fie extrădate în Franţa.

La cele cinci percheziţii din Drobeta-Turnu Severin participă ofiţeri de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, forţe DPIR din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi şi de la SPIR Mehedinţi, sub coordonarea unui procuror DIICOT.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite