S-a spânzurat fiindcă nu mai rezista problemelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a spânzurat fiindcă nu mai rezista problemelor
S-a spânzurat fiindcă nu mai rezista problemelor

Un tânăr de 19 ani a fost găsit mort, în apartamentul în care locuia în chirie.În biletul de adio Ciprian Rusuşoru nu a dat prea multe explicaţii. A spus doar că nu mai putea face faţă problemelor.

Ciprian Rusuşoru urma să împlinească douăzeci de ani, dacă nu s-ar fi şi-ar fi luat duminică propria viaţă. S-a spânzurat de conducta de încălzire din holul apartamentului cu numărul de pe Aleea Călinului. Locuia acolo în chirie, de circa două luni, de când lucra la firma Mercantil din Arad. Echipa din care făcea parte este responsabilă cu instalaţiile antiincendiu,  pe şantierul de la Era Shopping Park din Oradea.

Sâmbătă a fost la ştrand

Născut în Orăştie, Ciprian locuia la Arad, provenind dintr-o familie cu părinţi divorţaţi. La Arad avea o iubită, potrivit celor spuse de colegii de serviciu cu care împărţea apartamentul. Era nou în echipă însă nu părea să fi avut probleme de integrare. Sâmbătă a fost la ştrandul Ioşia cu colegii, seara petrecând-o la o partidă de cărţi.  Colegii săi de apartament erau plecaţi acasă, la Arad. Întorşi la muncă luni dimineaţa, au aflat tragedia care s-a întâmplat în locuinţa lor, pe care nu au apucat încă să o vadă. Cu toţii spun că le este groază să intre în apartament. „E oribil. A lăsat un lucru rău în urma lui, o moarte nesănătoasă. Vom lua apă sfinţită şi lumânări”, ne-a spus Balazs Karol, unul dintre colegii de apartament, în această dimineaţă, pe şantierul de la Era Shopping Park.

Găsit de colegul de apartament

Nimeni nu înţelege ce l-a determinat pe tânărul de 19 ani să-şi ia zilele. „Ciprian a fost găsit de colegul său Alex Naghiu, singurul care a rămas în Oradea şi nu a plecat acasă la Arad, în noaptea de duminică spre luni. Lăsase un bilet de adio, în care îşi explica gestul. Spunea că nu mai rezistă problemelor, fără a preciza însă despre ce fel de probleme era vorba”, povesteşte Marin Valiciuc, şeful echipei. Din cele spuse de colegii săi, Ciprian nu bea decât ocazional şi nu avea datorii. Şeful lui a spus că era un copil bun, care nu făcea probleme.

Cu prietena sa nu părea să se certe mai mult decât alte cupluri, dar nici nu vorbea foarte mult despre lucruri intime. „Nu-mi vine să cred că a făcut aşa o prostie. Ce probleme putea să aibă la vârsta lui?!”, se întreabă încă şocat Marian Ciprian, colegul care l-a văzut ultima oara duminică, la amiază. „Vineri seară mi-a părut supărat. L-am întrebat ce are şi a zis că e ok. Am jucat cărţi şi a râs toată seara, ostentativ parcă. Sâmbătă am fost împreună la ştrand. Duminică dimineaţa, pe la 10, am băut o cafea şi apoi l-am lăsat în drum spre casă, în jurul orei 12.20. Dacă aş fi ştiu ce are de gând l-am fi luat cu noi la ştrand”, povesteşte Marian Ciprian, amintindu-şi cum Ciprian a spus că nu are niciun rost să dea 6 lei pentru a face o baie la Ştrandul Ioşia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite