Fost primar, somat să plătească izolarea unui bloc de locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de termoficare din Piatra Neamţ îi cere fostului primar Ion Rotaru daune civile în valoare de 670.000 de lei. Şefii regiei îl acuză pe Rotaru că în anul 2003 a comandat o lucrare pe

Societatea de termoficare din Piatra Neamţ îi cere fostului primar Ion Rotaru daune civile în valoare de 670.000 de lei. Şefii regiei îl acuză pe Rotaru că în anul 2003 a comandat o lucrare pe care nu a plătit-o niciodată, şi anume izolarea termică a blocului G7, de pe strada Grigore Ureche. „Procesul se judecă la Curtea de Apel Neamţ.

Obiectul dosarului îl reprezintă investiţiile dispuse de dânsul acum cinci ani, pe care nu le-a mai achitat nimeni şi care au creat prejudicii societăţii pe care o reprezint în prezent”, a declarat Cosmin Grădinaru, directorul societăţii Aqua Calor din Piatra Neamţ.

De cealaltă parte, fostul primar spune că ar fi dispus să plătescă lucrarea doar dacă blocul i-ar aparţine. „Eu am dispus, e adevărat, reabilitarea blocului G7, dar societatea a continuat programul.

Am spus că voi achita banii pe care mi-i cer, dar numai dacă pot să revendic eu blocul”, a declarat ironic Rotaru. Fostul primar mai spune că este încrezător că va câştiga, deoarece alte două instanţe au respins acţiunea societăţii de termoficare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite