Nepal: O victimă în urma prăbuşirii unui elicopter rusesc MI-17

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a decedat, luni-noapte, în Nepal, în urma prăbuşirii unui elicopter de tipul Mi-17, conform declaraţiilor făcute de Ministerul de Externe ale Rusiei, informează agenţia Interfax.

Unul din cei doi oameni aflaţi la bordul elicopterului a murit în coliziune, acesta fiind de naţionalitate rusă. „Potrivit raportului prezentat de ambasada Rusiei în Nepal, elicopterul Mi-17 aparţinea companiei locale Manang Air şi s-a prăbuşit în localitatea Ridikot, în regiunea Humla, în nord-vestul ţării”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului Rus de Externe.

La bordul aparatului au existat doi membri ai echipajului, ambii de naţionalitate rusă: pilotul Dimitri Sokolov şi inginerul de bord Serghei Kovyazo. „Ca urmare a accidentului, Kovyazo şi-a pierdut viaţa, iar Sokolov a fost rănit şi internat de urgenţă la Spitalul Central din Kathmandu, unde se află sub tratament”, a completat sursa citată.

Cauzele accidentului nu au fost determinate, o anchetă fiind în curs de desfăşurare, după cum anunţă Ministerul Rus de Externe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite