O soprană povesteşte despre întâlnirea cu Silviu Ionescu din noaptea accidentului rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jeong l-a cunoscut pe Silviu Ionescu cu acordul soţului ei
Jeong l-a cunoscut pe Silviu Ionescu cu acordul soţului ei

Cântăreaţa coreeană de operă Jeong Ae Ree, care s-a întâlnit cu diplomatul român Silviu Ionescu în noaptea accidentului, a povestit cum l-a cunoscut pe acesta şi a declarat că relaţia lor nu a avut nimic scandalos, relatează The Straits Times, în ediţia online.

Legătura dintre cântăreaţa coreeană de operă Jeong Ae Ree cu fostul diplomat român la Singapore,  Silviu Ionescu, a ieşit la iveală când imaginile înregistrate de camerele de supraveghere au fost  redate în cea mai recentă achetă asupra morţii lui Tong Kok Wai au ridicat, pietonul lovit de maşina ambasadei române. De asemenea, capturile au ridicat semne de întrebare asupra relaţiei celor doi.

Într-una dintre imagini, Ionescu îşi ţinea braţul peste umărul ei la Hotelul Shangri:la pe 14 decembrie 2009. În alta, cei doi, amândoi căsătoriţi cu alte persoane, mergeau la braţ spre clubul de karaoke Legend Palace KTV.

Totuşi, nu s-a întâmplat nimic scandalos cu privire la întâlnirea de pe 14 decembrie, a spus cântăreaţa de 41 de ani ziarului The Sunday Times.  Ea susţine că s-a întâlnit cu diplomatul român în acea noapte cu consimţământul soţului ei, cu care este căsătorită de 13 ani,  violoncelistul Orechestrei Simfonice din Singapore, Chan Wei Shing. Cei doi au o fiică de opt ani.

Femeia a povestit că nu se aştepta să ajungă la un club de karaoke şi că dorea să se întoarcă acasă.

Domnul Chan a stat alături de ea în timpul interviului care a avut loc în casa lor. Doamna Jeong, care predă la Şcoala de Arte, a declarat că i-a arătat soţului ei mesajul pe telefon primit de la diplomatul român chiar înainte să se întâlnească cu el. Silviu Ionescu o invitase pe soprana Jeong Ae Ree la un dineu la Hotelul Shangri-La pentru comemorarea Zilei naţionale a Kazakhstanului.

La 15 decembrie 2009, o maşină aparţinând ambasadei române din Singapore, un Audi A6 de culoare neagră, a lovit trei pietoni, în jurul orei locale 3.10 (14 decembrie, 21.10, ora României). Una dintre victime, Tong Kok Wai, în vârstă de 30 de ani, a suferit un traumatism cranian şi a murit în ziua de Crăciun, iar ceilalţi doi pietoni au fost răniţi.

Iniţial, diplomatul român Silviu Ionescu, acuzat de producerea accidentului, a afirmat că maşina fusese furată şi că a descoperit acest lucru în ziua de 15 decembrie, la ora 3.00, anunţând poliţia. Maşina a fost găsită ulterior într-un cartier industrial, după ce fusese implicată în două accidente rutiere.

Inspectorul Raimi Mohad Yusof, din cadrul Poliţiei Rutiere, care a efectuat investigaţiile, a declarat că automobilul nu a fost furat din afara Ambasadei României, aşa cum susţine Silviu Ionescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite