Un pom - taxa de însurătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul George Scripcaru va solicita Consiliului Local să adopte o hotărâre prin care, înainte de căsătorie, mirii vor fi obligaţi să planteze un copac. Dacă cei doi refuză, ofiţerul

Primarul George Scripcaru va solicita Consiliului Local să adopte o hotărâre prin care, înainte de căsătorie, mirii vor fi obligaţi să planteze un copac. Dacă cei doi refuză, ofiţerul Stării Civile nu va oficia căsătoria.

Conform planului lui Scripcaru, mirii vor cumpăra de la Regia Locală a Pădurilor Kronstadt un copăcel care costă între 30 şi 80 de lei, apoi  vor primi de la inspectorul de la Zone Verzi o patalama care să arate că au plantat un copac, şi abia după aceea pot să-şi unească destinele.

Deocamdată, Primăria Braşov a declanşat o campanie de plantare de arbuşti şi gard viu. Astfel, în zilele următoare, edilii cheamă asociaţiile de locatari să planteze 2.500 de puieţi de arţar, platan, paltin, tei şi stejar roşu şi 200.000 de fire de gard viu. Scripcaru a precizat că toţi puieţii vor fi plantaţi în zonele în care s-au realizat lucrări şi a fost necesară tăierea altor arbori.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite