Un poliţist a împuşcat în cap un tânăr care asculta muzica prea tare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poliţist a împuşcat în cap un tânăr care asculta muzica prea tare
Un poliţist a împuşcat în cap un tânăr care asculta muzica prea tare

Un bărbat de 28 ani din judeţul Galaţi a fost împuşcat în cap, în torace şi în abdomen de către un poliţist, informează Realitatea TV. Incidentul a avut loc duminică după amiază, în comuna gălăţeană Oancea. Victima a fost transportată cu un elicopter la Spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit Poliţiei, victima, în vârstă de 28 de ani, se afla într-un autoturism şi asculta muzică cu volumul ridicat, fiind apostrofat de un agent de poliţie din localitate pentru comportamentul său.

"Din primele declaraţii ale martorilor se pare că victima, care nu are permis de conducere, staţiona cu autoturismul într-o zonă din centru comunei, având volumul casetofonului dat la maxim", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subcomisarul Cristina Tatulici.

Între poliţist şi victimă a izbucnit o altercaţie, iar şeful de post a folosit, la un moment dat, pistolul pe care îl avea în dotare. Astfel, el i-a provocat victimei mai multe plăgi împuşcate.

Tânărul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Ap. Andrei" din Galaţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite