Un poliţist de frontieră a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist de frontieră angajat al IJPF Satu Mare a demisionat după ce, băut fiind, a comis două accidente de circulaţie în mai puţin de 24 de ore. Viorel Cionca, 33 de ani, angajat al

Un poliţist de frontieră angajat al IJPF Satu Mare a demisionat după ce, băut fiind, a comis două accidente de circulaţie în mai puţin de 24 de ore.
Viorel Cionca, 33 de ani, angajat al Sectorului Poliţiei de Frontieră Tarna Mare, a fost depistat în localitatea Halmeu de un echipaj al Poliţiei Rutiere, sâmbătă, în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice. Cionca avea o îmbibaţie alcoolică de 0,5 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat recoltarea de probe biologice atunci când a fost dus la Spitalul Judeţean. Refuzul i-a făcut pe poliţişti să-i întocmească actele premergătoare începerii urmăririi penale şi să-i ridice permisul de conducere.
În aceeaşi zi, poliţistul de frontieră s-a urcat din nou la volan, în localitatea Batarci, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos şi a intrat într-un stâlp de telegraf de pe marginea drumului. De această dată, autorul accidentului a acceptat recoltarea de probe biologice. Purtătorul de cuvânt al IJPF Satu Mare, subinspectorul Oana Totorean, a declarat, ieri, că Ciocan şi-a prezentat demisia, care i-a fost acceptată de conducerea Inspectoratului.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite