Traian Băsescu: USL nu mai are limite. Fac un apel la ei să înţeleagă că atacurile la CC şubrezesc instituţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele suspendat  face un apel la USL „să înţeleagă că atacurile la CC sunt inutile şi şubrezesc instituţia". Acesta a mai declarat că, dacă judecătorii au nişte probleme, el are convingerea că şi le rezolvă între ei, iar Curtea Constituţională  nu trebuie adusă în disputa politică.

"Am văzut atacul de ieri al lui Victor Ponta, care trimitea Parchetul la CC. Am văzut atacurile de azi la adresa Curţii Constituţionale ale lui Radu Stroe şi Noricăi Nicolai", a spus Băsescu.

El a apreciat că "USL nu mai are limite" şi că, dacă judecătorii Curţii Constituţionale au probleme, trebuie să le rezolve între ei.

"Cred că în momentul de faţă USL nu mai are limite. Fac un apel la ei să înţeleagă că atacurile la CC sunt inutile şi şubrezesc instituţia. Dacă judecătorii au nişte probleme, eu am convingerea că şi le rezolvă între ei. Amestecul politicului în problemele CC reprezintă un grav act de şubrezire a instituţiei. CC nu trebuie adusă în disputa politică", a adăugat Băsescu.

Întrebat, de asemenea, dacă a văzut stenogramele apărute în cazul Dobre, Băsescu a răspuns: "Foarte sincer, nu. Am avut altă treabă".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite