Poliţiştii DIICOT au reţinut 15 persoane în România şi 18 în Italia pentru proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La acţiune a luat parte şi interpolul
La acţiune a luat parte şi interpolul

Cincisprezece persoane suspectate că ar fi membri ai unei rețele de traficanți de persoane și proxeneți care acţiona pe relația România – Italia au fost re'inute, vineri diminea'ă, în baza unor mandate europene de aducere emise de autorită'ile italiene.

UPDATE: Proxeneţii arestaţi la Brăila au acţionat timp de doi ani în Roma şi Milano, obligând până şi minore să se prostitueze (VIDEO)

Unul dintre traficanţi este poreclit Al Capone. Fraţii proxeneţi din Brăila au contribuit la traficarea a peste 150 de persoane, între care şi copile. Indivizii, între care un recidivist notoriu, ce a furat şi tâlhărit în România, câştigaseră bani frumoşi în Roma şi Milano.

Astfel, 14 persoane au fost prinse vineri dimineață, iar una este deja condamnată. Despre alte cinci persoane căutate există informații că au părăsit deja țara.

Totodată, alte 18 persoane au fost arestate în Italia. Poliţiştii români au colaborat în acest caz cu cei italieni şi cu Interpol.

Autorităţile italiene au emis 24 de mandate, în urma lor fiind reţinute 22 de persoane din România care ar fi făcut trafic de persoane, mai multe femei, între care şi minore, ar fi fost duse în Italia pentru a se prostitua.

Cele mai multe persoane reţinute sunt de pe raza judeţului Giurgiu.

Suspecții au fost duși la Curtea de Apel București, pentru confirmarea mandatelor emise de autoritățile italiene.


Vom reveni cu amănunte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite