Se deschid trei patinoare artificiale în București

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti ALPAB va deschide sâmbătă , 5 decembrie, patinoarul artificial din parcul Cişmigiu, iar miercuri, 9 decembrie, un altul în Parcul Unirii.

Programul acestora va fi zilnic, între orele 10:00-21:00, iar sâmbătă şi duminică de la 10:00 la 24:00. Taxa de intrare pe patinoare va fi de 10 lei în cursul săptămânii şi de 15 lei în week-end.

Pe perioada vacanţei, de luni până vineri, între orele 10:00-12:00, accesul pe gheaţă va fi gratuit, potrivit Agerpres.

”Toţi cei care vor vizita în aceste zile parcurile pe care le avem în administrare, vor fi întâmpinaţi cu cele mai frumoase decoruri, atât la intrările parcurilor, cât şi pe aleile acestora, unde vor putea petrece momente de relaxare alături de cei dragi, în spiritul sfintelor sărbători de iarnă”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

Un al treilea patinoar artificial se va deschide în Parcul Herăstrău, începând cu 18 decembrie. Pentru bucuria celor mici, cu această ocazie, în parc vor fi aduşi şi doi reni şi o trăsură, care îi vor plimba pe vizitatori pe aleile parcului , iar în zona Pieţei Charles de Gaulle vor fi montate noi locuri de joacă.

În Parcul Izvor, vizitatorii se vor putea bucura, totodată, de feeria unui frumos brad de Crăciun, aleile parcului fiind şi acestea luminate şi înfrumuseţate cu decoraţiuni de sărbătoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite