DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Are dreptate Pacepa când spune că KGB este în spatele lui Putin? TU CE CREZI?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Mihai Pacepa face dezvăluiri despre Rusia lui Putin
Ion Mihai Pacepa face dezvăluiri despre Rusia lui Putin

Ultimul mesaj al lui Ion Mihai Pacepa, intitulat „Țarul Putin", atrage atenția asupra ramificațiilor periculoase pe care le implică revenirea lui Putin la cârma Rusiei.

Ultimul mesaj al lui Pacepa despre Ţarul Putin a stârnit multe comentarii din partea istoricilor, a oamenilor politici şi nu numai.

Iată câteva dintre afirmaţiile lui Pacepa, care au declanşat „furtuna“Ş

Războiul rece este într-adevăr finalizat, dar spre deosebire de alte războaie nu s-a terminat cu un act de predare. Învățăm acum, pe calea cea grea, că fixațiile celui care pierde nu pot fi schimbate de la o zi la alta".

„Încet, dar sigur, Vladimir Putin transformă Rusia în prima dictatură a Serviciilor din istorie".

„În august 2002, Putin a încheiat o înțelegere de 40 de miliarde de dolari cu regimul tiran al lui Saddam Hussein, în Irak".
Cel mai important, însă, atrage atenția asupra pericolelor unei guvernări viitoare a lui Vladimir Putin, întrucât, consideră Pacepa, noul președinte vechi de la Moscova este doar vârful iceberg-ului având în vedere că întreaga mișcare este comandată de KGB.

TU CE PĂRERE AI? Aşteptăm reacţiile tale pe pagina de Facebook a a„Adevărului“, dar şi în secîiunea de comentarii de la finalul textului.

Iată câteva reacţii ale citiorilor noştri de pe www.adevarul.ro

Bibicu scrie: „PACEPA A TRADAT COMUNISMUL CA SI IUDA PE HRISTOS...DAR CU AVANTAJELE CUM A RAMAS, PRIETENE? SI CE S-A ALES DE TRADAREA LUI PACEPA?! A DISTRUS VIETILE SPIONILOR ROMANI DIN STRAINATATE CARE ERAU ACOLO PENTRU TARA SI POPOR, FURAU TEHNOLOGIE(daca nu aveti memorie, nu aruncau avioane in aer) SI PACEPA TRADATORUL I-A NENOROCIT....EL A FOST RECOMPENSAT PENTRU CA A NENOROCIT ROMANI, NU PE CEAUSESCU!!!"

George Boscu: „Jigodia pacepa a tradat Romania,nu comunismul.Toti spionii romani care furau tehnologii au fost deconspirati. Este un tradator.Il deranjeaza ca Rusia lui Putin este puternica si nu poate fi invinsa? Spionii rusi sunt patrioti,nu sug la americani. Rusia este o mare natiune“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite