52 de olimpici gorjeni au fost premiaţi de autorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
52 de olimpici gorjeni au fost premiaţi de autorităţi
52 de olimpici gorjeni au fost premiaţi de autorităţi

Aplauzele şi entuziasmul au făcut să tresară inimile celor prezenţi la ceremonie

Mândri de rezultatele elevilor, târgujienii au venit astăzi la Teatrul Elvira Godeanu ca să vadă festivitatea tinerilor care au adus premii în Gorj. Sala a fost neîncăpătoare, iar la intrare organizatorii i-au întâmpinat pe oameni cu un spectacol cu gangsteri şi un ziar de la Gavroche.
„Am rămas extrem de impresionată de când am intrat în teatru. Este un spectacol organizat minunat şi plin de originalitate. Va fi frumos şi pentru olimpicii noştri“, a declarat Maria Văduva, un spectator.

S-a aplaudat frenetic


Spectacolul de astăzi a avut multe momente pe placul publicului, dar când a apărut pe scenă Ion Stoica, actorul din filmul premiat la Cannes, s-a aplaudat frenetic.
Acesta le-a vorbit tinerilor olimpici despre importanţa de a nu renunţa la vise. „Vă doresc tuturor să aveţi parte de senzaţiile pe care le trăiesc eu acum. E minunat să-ţi împlineşti visele. Aţi ajuns în Olimp Kalumea aşa că rămâneţi acolo!“, le-a spus Ion Stoica elevilor.
Un recital gustat de public a fost cel al trupei Caractere Band. Apoi olimpicii au fost aduşi pe scenă, au primit diploma şi au semnat pe covorul cu stele.

Emoţii mari


Tineri merituoşi şi-au aplaudat profesorii care i-au ajutat să obţină rezultatele bune. „Totul a fost unic şi original. Am rămas surprinsă permanent de desfăşurarea spectacolului. Am simţit că un moment ca astă merită toate sacrificiile“, a declarat Amalia Toxen, elevă în clasa a XII-a la Liceul de muzică şi arte plastice din Târgu-Jiu, care s-a clasat prima la Olimpiada de Teatru.
Creatorul evenimentului, profesoara Elena Roată a fost entuziasmată de reuşită. „Sunt plină de idei care pot să schimbe comportamente, mentalităţi, care pot să provoace talentul acestor copii minunaţi. Ideile le împărtăşesc celor mai tineri şi constat că acest eveniment este primul pas către un Olimp al artei şi ştiinţei. Este prima acţiune de acest fel şi sper să mai fie multe, multe altele“, a spus Elena Roată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite