Un octogenar s-a bătut pentru o repriză de amor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

care ar putea trimite în instanţă persoanele implicate în scandal. Recent, la un spital bârlădean, a fost internat, bătut măr, un bătrânel care inspira milă. Vasile Moldoveanu din

care ar putea trimite în instanţă persoanele implicate în scandal. Recent, la un spital bârlădean, a fost internat, bătut măr, un bătrânel care inspira milă. Vasile Moldoveanu din localitatea Iana, judeţul Vaslui, om la 80 de ani, a spus cui a vrut să îl asculte, inclusiv poliţiei şi ziariştilor, că a fost tâlhărit, la miezul nopţii, în propria-i casă, de doi consăteni.
Însă, aşa după cum reiese din ancheta poliţiştilor, bătrânul s-a înţeles cu Paulina Vrânceanu, o consăteancă de 55 de ani, să se întâlnească într-o seară, la el acasă. Paulina însă a uitat că mai avea o persoană "programată" la ora 17.00, pe Mircea şerban, de 31 de ani. Femeia s-a dus la casa lui Vasile Moldoveanu, aşa cum fusese înţelegerea. Între timp, la casa Paulinei a ajuns şi Mircea şerban, însoţit de Marin Lovin, un tânăr în vârstă de 35 de ani şi au constatat că programarea lor se "anulase" pentru că femeia l-a preferat pe octogenar. Ajunşi la casa bătrânului, cei doi bărbaţi au dat nas în nas cu amorezul octogenar, care le-a transmis răspicat că Paulina va rămâne la el şi peste noapte.
Ca să fie mai convingător, bătrânul a pus mâna pe o greblă şi l-a lovit pe cel de-al doilea pretendent al Paulinei. A urmat o bătaie în toată regula, din cauza trădării Paulinei. Supărat pe cei doi consăteni care i-au stricat seara, moş Vasile s-a gândit la răzbunare toată noaptea. A doua zi dimineaţă, s-a dus la poliţie, decis să îşi pună planul în aplicare. Aşa a inventat bătrânul povestea cu cele 12 milioane de lei furate de Mircea şerban.
Surpriza cea mare în anchetă a fost relatarea Paulinei, care le-a explicat, chiar şi în scris, poliţiştilor că bătrânul "dă clasă" multor bărbaţi mai tineri din sat, acesta fiind şi motivul pentru care acceptă de multe ori să meargă la el.
Oamenii din sat au şi o explicaţie pentru virilitatea bătrânului, spunând că acesta consumă zilnic miere de albine, un "medicament", se pare, mult mai eficient decât Viagra.
"După sesizarea făcută de Vasile Moldoveanu, din comuna Iana, am demarat o anchetă serioasă, care a scos la iveală faptul că victima, Moldoveanu, nu a spus adevărul şi a făcut o reclamaţie care nu este reală, punându-ne pe drumuri. Din anchetă a mai rezultat că Mircea şerban a pătruns în casa victimei, făcându-se vinovat de violare de domiciliu, în formă calificată, fapt pentru care riscă o pedeapsă de la 2 la 7 ani. Se mai face vinovat şi de lovire sau alte violenţe", a precizat comisarul Marinel Gâlcă, adjunctul comandantului Poliţiei Bârlad.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite