Botoşani: O femeie, mamă a 15 copii, a născut marţi doi gemeni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: O femeie, mamă a 15 copii, a născut marţi doi gemeni!
Botoşani: O femeie, mamă a 15 copii, a născut marţi doi gemeni!

O femeie în vârstă de 39 de ani din Dorohoi, mamă a 15 copii, a născut, marţi, doi gemeni, o fată şi un băiat, femeia fiind în acelaşi timp şi bunică, ea având o nepoată, transmite Mediafax.

Leontina Iliuţă, din municipiul Dorohoi, în vârstă de 39 de ani, a născut marţi, prin cezariană, un băiat şi o fetiţă.

Aceasta a fost şi ultima sarcină a femeii, care le-a solicitat medicilor botoşăneni să-i fie legate trompele uterine.

Ea spus că se descurcă greu şi că nu mai vrea alţi copii.

În afară de cei doi nou-născuţi, Leontina Iliuţă mai are 15 copii, cel mai mic în vârstă de un an şi trei luni, iar cel mai mare de 22 de ani. Din cei 17 copii, trei sunt fete, iar 14 sunt băieţi. Alături de soţul său, care munceşte ca zilier, familia îşi creşte copiii din alocaţia de stat.

În urmă cu doi ani, femeia a devenit şi bunică, ea având o nepoată.

"O să-i iau acasă după un timp, că mai am unul mic, de un an şi două luni. Am doar alocaţiile copiilor, dar am cal şi mai umblăm cu ziua pe la oameni pe acasă. Pe de o parte sunt fericită că am atâţia copii, dar e foarte greu să-i cresc, nu mai pot. Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat, nu mai fac..Am rugat frumos medicii să-mi lege trompele, că până acum nu a vrut nimeni, tot îmi spuneau să iau pastile, dar eu nu am vrut..." mărturiseşte Leontina Iliuta, mama celor 17 copii.

Medicul şef al Secţiei de Neonatologie, Carmen Oprişanu, a declarat că mama celor 17 copii a fost transferată, în vederea naşterii, pentru o naştere prematură, de 33 de săptămâni. "În prezent, copiii sunt la Reanimare, în incubatoare, având în vedere greutatea lor (n.r. - băiatul are 1,640 kg, iar fata 1,450 kg), dar au o stare generală bună", a precizat medicul şef Carmen Oprişanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite