A murit în maşina cu buletinele de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile din Alba au început cu o tragedie. David Mateş, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a murit sâmbătă în urma unui accident în care a fost implicată maşina pe care acesta o

Alegerile din Alba au început cu o tragedie. David Mateş, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a murit sâmbătă în urma unui accident în care a fost implicată maşina pe care acesta o conducea spre Secţia de Votare nr. 3 Costeşti, Alba.

Din cauza drumului prost, plin de gropi şi noroi, autoturismul 4x4, în care se afla şi preşedinta secţiei de votare, Elena Cîmpean, alături de poliţistul Constantin Gomboş, s-a răsturnat. Cei doi au suferit răni uşoare, însă şoferul, de profesie pădurar, a fost proiectat pe geam şi corpul i-a fost surprins sub maşină. Poliţiştii spun că David Mateş nu avea centura de siguranţă pusă şi mergea cu geamul deschis.

Vestea morţii lui a căzut ca un trăsnet în familia Mateş, mai ales că accidentul s-a petrecut la numai câţiva metri de casa în care David locuia. Preşedinta secţiei de votare s-a prezentat la datorie, duminică dimineaţă. Buletinele de vot pe care victima le transporta au fost recuperate de poliţişti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite