Daniel Funeriu, despre moţiunea pe Educaţie: „doamna Andronescu îl remaniază pe Ponta sau își distruge ireversibil reputația”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Funeriu
Daniel Funeriu

Camera Deputaţilor dezbate şi votează azi moţiunea simplă pe Educaţie depusă de PDL. Una dintre solicitări este demisia premierului Victor Ponta. Ministrul Educaţiei are un singur răspuns de dat, în opinia lui Daniel Funeriu, pentru a nu-şi distruge reputaţia.

Fostul ministru al Educaţiei a declarat că singurul răspuns posibil este remanierea lui Victor Ponta, „retrăgându-i diploma de doctor obținută prin furt, așa cum cere Universitatea din București”. În caz contrar, Ecaterina Andronescu şi-ar „distruge reputația ignorând ceea ce a văzut o lume întreagă: faptul că are un premier, Victor Ponta, vinovat de furt intelectual”, a declarat Daniel Funeriu.

„Am o reală strângere de inimă pentru doamna Andronescu. Ea e pusă în cea mai jenantă postură în care poate fi pus un ministru al Educației: suferă această moțiune din cauza lui Victor Ponta. Moțiunea actuală e imputabilă 100% lui Victor Ponta iar propriul ei premier o face de râs în lume”, a mai spus consilierul prezidenţial.

Premierul a plagiat, a schimbat patru miniştri la Educaţie într-un interval de două luni şi „a declarat că vrea să-i împiedice pe micuții de trei ani să se înscrie la grădiniță în 2013, trimițând clasa pregătitoare la grădiniță, ceea ce ar fi unic în Europa”, a explicat Daniel Funeriu.

Pe lângă demisia lui premierului, moţiunea mai solicită renunţarea la Bacalaureatul profesional şi păstrarea clasei pregătitoare în şcoală, ci nu la grădiniţă.

Mai multe informaţii în legătură cu moţiunea dezbătută azi, aici:

Camera Deputaţilor dezbate azi moţiunea simplă pe Educaţie

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite