O mireasă a câştigat „Cursa trăsniţilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de turişti au participat în acest weekend la o întrecere de sănii “tunate” pe pârtia Bradul din Poiana Braşov. Competiţia „trăsnită” a găzduit o nuntă în toată regula, de la care nu au lipsit naşii, invitaţii şi masa tradiţională.

Regulile competiţiei au fost simple şi 32 de echipe au dat totul pentru a convinge juriul. O coborâre pe pârtie, prin orice mijloace, în cel mai ciudat mod.

Majoritatea au reuşit, fie cu sănii confecţionate din bidoane din plastic sau cabine de duş şi chiar o cadă de baie. Vedeta concursului de sâmbătă seara a fost de departe însă masa mirilor.

“Noi am decis să facem nunta pe pârtie. Au venit şi invitaţii, alături de noi se află şi naşul. El a organizat totul. De ce să facem nunta aşa cum o face toată lumea? Oricum noi iubim pârtia de schi, venim cât de des putem”, a spus mireasa, Adriana.

Masa nuntaşilor, dotată cu schiuri, a avut toate bucatele specifice unui eveniment atât de important. De la sărmăluţe, la friptură şi murături. Totul stropit cu vin din belşug.

“Nimeni nu a putut să fure mireasa în timp ce am coborât pe pârtie. Trebuie să rezolvăm acum la linia de sosire”, a spus naşul.

Mirele nu a avut nimic de obiectat. „A fost cea mai frumoasă nuntă. Toţi invitaţii pot să vă spună asta. Nu cred că a mai fost cineva care să îşi unească destinele pe pârtie“, a spus Mihai, „mirele“ de ocazie.

Cel mai mic “trăsnit” a fost Andrei. Are doar şase ani şi a reuşit ce nu au putut alţii: să ajungă cel mai repede la linia de sosire, teafăr şi nevătămat. “Eu am condus un Concorde. Am fost cel mai rapid şi sper să câştig”, a spus la finalul cursei cel mai tânăr participant.

În final, toţi concurenţii au fost declaraţi “trăsniţi”, dar titlul de “cei mai trăsniţi dintre trăsniţi” a revenit tinerilor  căsătoriţi.
Taxa de înscriere la cursa de sănii a fost de 50 de lei.

Banii adunaţi vor fi folosiţi pentru sprijinirea elevilor care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură. Următoarea ediţie a “Cursei trăsniţilor” va avea loc la vară, pe iarbă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite