UPDATE Percheziţii în Capitală pentru prinderea membrilor clanului „Metin”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Capitală acţionează împotriva membrilor clanului „Metin", cunoscuţi cunoscuţi ca fiind foarte violenţi şi care recent au fost implicaţi într-un conflict în care s-au folosit şi pistoale cu bile din cauciuc. Şase perchiziţii au loc, astăzi, dimineaţă, la Bucureşti.

UPDATE ora 11.40: Cei şapte membrii ai clanului "Metin" în locuinţele cărora poliţiştii bucureşteni au dat buzna în această dimineaţă au fost duşi la audieri. Poliţiştii vor stabili dacă vor da ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în cazul suspecţilor.

Forţele de ordine vor să aresteze şapte persoane, parte a clanului „Metin", punând astfel în aplicare mandate de aducere în faţa justiţiei. Membrii ei sunt acuzaţi că au provocat scandaluri extrem de violente, informează Mediafax.

Cei şapte bărbaţi căutaţi de poliţişti au fost implicați într-un scandal, de Sfânta Maria, în Sectorul 4, când în timpul conflictului s-au folosit şi pistoale cu bile din cauciuc.

Ancheta în acest caz este desfăşurată de Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Conducerea Poliţiei Capitalei şi-a reafirmat, cu această ocazie, toleranţa zero faţă de cei care tulbură ordinea şi liniştea publică şi a subliniat că, deşi nu toate incidentele pot fi prevenite, reacţia autorităţilor va fi întotdeauna promptă.

Vom reveni cu amănunte

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite