Fără maşini „de vânzare“ în parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea ploieşteană va supune aprobării Consiliului Local o hotărâre prin care se interzice staţionarea pe domeniul public a autovehiculelor de vânzare. Expunerea anunţurilor de

Municipalitatea ploieşteană va supune aprobării Consiliului Local o hotărâre prin care se interzice staţionarea pe domeniul public a autovehiculelor de vânzare.

Expunerea anunţurilor de acest fel în geamul maşinilor parcate în afara târgurilor auto va atrage plata unei amenzi.

Decizia vine ca urmare a unor sesizări primite de la asociaţii de proprietari, referitoare la faptul că tot mai multe maşini staţionează zile la rând în parcări sau pe trotuare, ocupând, astfel, spaţiile destinate riveranilor.

„E normal să ajungă să fie scoase la vânzare în locurile special destinate acestui scop. Avem târguri, avem oboare, nu facem din tot Ploieştiul un talcioc”, spune primarul Andrei Volosevici.

Astfel, expunerea maşinilor de vânzare se va face doar în spaţiile special amenajate şi autorizate, respectiv în târguri auto şi showroomuri. În caz contrar, proprietarul va fi sancţionat cu amendă.

Constatarea şi sancţionarea, conform proiectului de hotărâre, se vor face de către personalul specializat din Poliţia Comunitară. Decizia va fi dezbătută săptămâna viitoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite