Răpitorii jurnaliştilor: "Dacă mai folosiţi acest caz politic, îi omorâm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marie Jeanne Ion, jurnalista răpită în 2005
Marie Jeanne Ion, jurnalista răpită în 2005

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale Durabile şi Turismului, a declarat că Marie Jeanne Ion ştia despre răpire. Marie Jeanne Ion, invitată la Antena 3, a declarat că este vorba doar despre un joc politic şi că nu ştia absolut nimic.

"Eu cred că e vorba de un joc politic, pentru că toată această poveste a fost exploatată inclusiv politic în două planuri. Un plan faptic al evenimentelor, şi există şi cel al imaginii, de 'hai să aruncăm cu noroi unuii în alţii'. Eu sunt jurnalist, nu sunt membru al niciunui partid, nu am fost niciodată", a spus jurnalista Marie Jeanne Ion la Antena 3.

"Mi se pare că există foarte multe intoxicări, cum ar fi aceasta că eu aş fi ştiu. Nu cred că ar fi cineva dispus să deschidă cartea şi să ne spună nouă adevărul. Aş vrea să ştiu de ce nu vrea nimeni să spună adevărul. Pot doar să bănuiesc care este adevărul", a declarat jurnalista la Antena 3.

În ceea ce priveşte implicarea lui Mohammad Munaf, Marie Jeanne Ion a spus: "Cred că este implicat pentru că el este cel care ne-a însoţit acolo".

"Mi s-a povestit, după ce am scăpat cu viaţă, că toate negocierile cunoscuseră un derapaj. Se pare că şi cei care ne păzeau s-au enervat. Li s-a spus de la celălalt capăt al firului 'Dacă mai folosiţi acest caz politic, îi omorâm'", a mai declarat Marie Jeanne Ion.

"Eu sper că doamna Udrea nu a înţeles foarte bine, pentru că eu am încercat să ţin piept celor care aruncau cu noroi în preşedinte. Ceea ce se întâmplă nu e decât un război de imagine, părerea mea", a concluzionat jurnalista. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite