De luni se închide circulaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de circulaţie a anunţat că, de luni, se închide circulaţia de la strada Popa şapcă până la intersecţia cu strada Mercy.Închiderea circulaţiei în această zonă va dura până la

Comisia de circulaţie a anunţat că, de luni, se închide circulaţia de la strada Popa şapcă până la intersecţia cu strada Mercy.
Închiderea circulaţiei în această zonă va dura până la finalizarea lucrărilor, adică aproximativ două luni. Tot de la începutul săptămânii viitoare, nu se va mai putea circula la dreapta de pe Strada Popa şapcă spre Strada Proclamaţia de la Timişoara, iar de pe Bulevardul Revoluţiei se va merge doar la dreapta pe Strada Hector şi la stânga spre Strada Michelangelo. Primăria Timişoara a solicitat constructorilor urgentarea lucrărilor pentru ca, în 15 septembrie, când începe şcoala, lucrările din cele două intersecţii majore dintre Strada Hector cu Strada Michelangelo şi Strada Popa şapcă cu Strada Proclamaţia de la Timişoara să fie finalizate. Astfel că, dacă în următoarele două luni vrei să ajungi cu maşina la Hotel Continental, nu poţi decât venind dinspre prefectură, pe Bulevardul Revoluţiei. Nici în centru nu mai poţi intra prea uşor, mai ales dacă te aventurezi dinspre Piaţa 700. În acest caz, singura alternativă este Strada Vasile Alecsandri, care cu siguranţă va fi foarte aglomerară, având în vedere faptul că se circulă greu şi în condiţii de trafic normale. De luni, dacă vrei să ajungi cu maşina în centru, va fi mult mai uşor prin partea de nord a oraşului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite