A dat 50 de lovituri până la 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 50 de infracţiuni a comis un puşti de 16 ani, din Sânnicolau Mare. Ionel Dan Gui este considerat de poliţişti campion al furturilor din locuinţe. Valoarea bunurilor sustrase, estimată

Aproape 50 de infracţiuni a comis un puşti de 16 ani, din Sânnicolau Mare. Ionel Dan Gui este considerat de poliţişti campion al furturilor din locuinţe. Valoarea bunurilor sustrase, estimată de poliţişti, se apropie de 100.000 de lei.

Numai în Sânnicolau Mare adolescentul a intrat în peste 40 de case şi apartamente. Tânărul profita de faptul că proprietarii lăsau geamurile deschise şi uşile descuiate. „Intram în casă şi scotoceam după bani şi bijuterii. Banii îi cheltuiam prin Timişoara”, a spus Gui.

Poliţiştii spun că acesta a început să fure de la 11 ani, însă s-a oprit când a împlinit 14 ani, vârstă de la carerăspundea penal pentru faptele sale. S-a apucat din nou de furat în februarie, când a dat lovitură după lovitură în Sânnicolau Mare.  Pe perioada verii s-a mutat în Timişoara. Aici a comis două furturi în zona Complexului Studenţesc.

Poliţiştii timişoreni l-au prins luni, însă magistraţii Judecătoriei Timişoara au refuzat să-l aresteze. Marţi, ofiţerii de la Sânnicolau Mare au reuşit să obţină de la judecători un mandat de arestare de 19 zile pe numele puştiului.

„A luat bijuterii în valoare de 10.000 de lei şi a primit mandat până la urmă”, a declarat agentul Marinela Apostolache, purtător de cuvânt al Poliţiei judeţului Timiş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite