Nu mai sunt locuri în restaurante şi cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mulţi gorjeni au ales să sărbătorească ziua de 8 Martie într-un local

De 8 Martie, domnii au vrut să le ofere doamnelor un moment de neuitat şi să le arate încă o dată cât de mult le iubesc. Cei mai mulţi le-au pregatit o ieşire la restaurant sau la un club. Proprietarii marilor localuri din Târgu-Jiu nu mai făceau faţă în această dimineaţă numărului mare de rezervări. Mulţi recunosc că au venit şi cereri pe care nu le-au putut onora din cauză că majoritatea locurilor au fost ocupate încă de săptămâna trecută. La ora 12.00, majoritatea restaurantelor şi cluburilor erau deja rezervate în procent de aproape 100%. Nici maeştri bucătari nu mai fac faţă cu pregătirea meniului pentru această zi. Chiar dacă nu este unul special, ei au încercat să le ofere clienţilor diversificate feluri de mâncare pentru a satisface toate cerinţele.

Nici reprezentanţii firmelor nu s-au lăsat mai prejos
Bărbaţii trebuie să scoată din buzunar, pentru o cină romantică, între 200 de lei şi 350 de lei. Asta pentru cei cu pretenţii, care, pe lângă specialitatea casei, - rulouri catalane, friptură garnisită cu diferite salate şi desert - au ales un vin roşu sau o şampanie. Cel mai ieftin au scăpat tinerii, pe care o ieşire în club nu îi costă mai mult de 100 de lei pentru două persoane.
Directorii diferitelor firme sau instituţii pubice din municipiul Târgu-Jiu au făcut rezervări la restaurantele cu o capacitate mai mare de locuri şi asta pentru a oferi o seară plăcută doamnelor şi domnişoarelor care lucrează în unităţile lor. Au vrut ca acestea să se simtă speciale şi totodată să le răsplătească pentru activitatea cotidiană.

Pentru astfel de mese, restaurantele au venit cu un meniu deja stabilit, constând într-o gustare şi o friptură, doar desertul fiind la alegere. Preţul unui astfel de meniu nu depăşeşte 70 de lei, iar dacă se include şi băutura se poate ajunge până la 90 de lei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite