La librăria Cărtureşti se îndeplinesc vise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Librăria Cărtureşti din Timişoara a pregătit o tolbă plină de surprize pentru timişoreni. Dacă cititorii înfocaţi sunt aşteptaţi la Târgul Cărtureştilor cu reduceri de preţuri, nici

Librăria Cărtureşti din Timişoara a pregătit o tolbă plină de surprize pentru timişoreni. Dacă cititorii înfocaţi sunt aşteptaţi la Târgul Cărtureştilor cu reduceri de preţuri, nici copiii orfani nu au fost uitaţi.

Librăria şi asociaţia Camarila Culturală şi-au propus să ajute 12 copii orfani şi să le facă sărbătorile mai frumoase. Micuţii, cu vârste între 9 şi 18 ani locuiesc în Casa „Mama- Copil”. Angajaţii de la librărie s-au întâlnit cu copiii şi i-au rugat să scrie pe bileţele ce vor să primească de Crăciun.

Cele 12 dorinţe au fost lipite pe un panou, în librărie, iar toţi timişorenii care se opresc să bea un ceai şi să răsfoiască o carte pot afla ce îşi doresc micuţii şi le pot împlini visele. „Copiii nici măcar nu ştiu de ce iam pus să scrie ce vor de Crăciun. Pur şi simplu ne-am jucat împreună şi nu au fost deloc reticenţi”, a explicat Ana Pol, purtătoarea de cuvânt a librăriei.

Ea a mai spus că toţi cei care vor să-i ajute pe micuţi pot aduce cadourile în Cărtureşti, cu promisiunea că acestea vor ajuge sub bradul celor 12 copii. Printre cadourile la care visează orfanii se numără cărţi, reviste de coafură, un urs mare şi pufos de pluş, reviste Viola Mania, un steag Poli sau pantofi de sport mărimea 38. Natalia, mezina în vârstă de 9 ani, a scris că îşi doreşte neapărat un cărucior de păpuşi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite