Fără lapte şi corn la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contractul de furnizare a produselor din programul „Laptele şi cornul” pentru judeţul Sibiu a generat, în ultimele zile, peste 80 de sesizări din partea unităţilor şcolare, în marea lor

Contractul de furnizare a produselor din programul „Laptele şi cornul” pentru judeţul Sibiu a generat, în ultimele zile, peste 80 de sesizări din partea unităţilor şcolare, în marea lor majoritate de la sate.

Câştigătorul contractului pentru anul şcolar 2008-2009 este SC Bamm Impex din Turda. Principala problemă a fost faptul că produsele ajung o singură dată pe săptămână, cu toate că şcolile nu au la dispoziţie frigidere pentru depozitare. De asemenea, produsele nu sunt proaspete sau nu ajung la timp. „Ieri, spre exemplu, (luni - n.r.) aprovizionarea a venit la ora 18.00.

Cine să mai fie în şcoală la ora aceea când noi încheiem cursurile la ora 14.00? “, a spus Radu Fântână, directorul şcolii din Poiana Sibiului. Prefectul Sibiului, Ilie Mitea, ameninţă că va rezilia contractul. „În urma sesizărilor primite, am transmis o notă firmei din Turda să se conformeze. Dacă apar două abateri notificate de şcolile din judeţ, contractul va fi reziliat”, asigură prefectul.

În urmă cu două săptămâni, directorul societăţii, Marinel Pop, cerea răbdare din partea sibienilor. „Suntem la început, vă rog să aveţi un pic răbdare cu noi”, a declarat, atunci, directorul firmei. Ieri, acesta nu a putut fi contactat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite