Au jelit o altă moartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Stancu a venit marţi la morga Spitalului Judeţean s-o ia acasă şi s-o îngroape creştineşte pe mama sa, Iulia, care a murit la 73 de ani, în urma unei boli cardiace.

Asistentul de la spital i-a dat sicriul cu cadavrul, iar femeia a plecat spre casă, în comuna Tanacu. Câteva ore mai târziu, vasluianca a revenit la morgă cu sicriul acuzând că a primit un alt mort.

Elena Stancu spune că nu şi-a dat seama că a luat acasă o străină, deoarece nu-şi mai văzuse mama de câţiva ani.

„Când m-am dus la morgă cu hainele, m-am uitat la ea, dar nu mi-am dat seama că e altcineva. Am crezut că e schimbată de la boală”, a spus femeia.

Groparul a dezlegat misterul

Elena Stancu a ajuns acasă cu „mama“ în timp ce pregătirile de înmormântare erau în toi. „Cei care au cunoscut-o spuneau că parcă nu ar fi ea, iar eu am început să mă îndoiesc că am luat pe cine trebuia”, a mai spus fiica decedatei.

Cel care şi-a dat însă seama de eroare a fost groparul din sat. „Mi-am dat seama că este altă moartă în sicriu, că este mai mare decât tanti Iulia şi am anunţat familia”, a povestit Ciprian Ungureanu. În cele din urmă, rudele şi-au recuperat moarta de la morgă şi au înmormântat-o creştineşte.

Şefii spitalului spun că, cel mai probabil, asistenţii de la morgă au încurcat etichetele. „Ca director medical îmi asum toată responsabilitatea.

Oricum vom declanşa o anchetă şi cei vinovaţi vor plăti”, a spus Carmen Rotaru, directorul medical al spitalului. Şi Direcţia de Sănătate Publică Vaslui a demarat o anchetă în acest caz.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite