O româncă a salvat o fetiţă italiană de la înec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă de profesie menajeră a salvat o fetiţă italiană de cinci ani de la înec, în cursul zilei de joi, pe plaja Torrette din Ancona, potrivit publicaţiei online “Anconainforma.it”.

Un bărbat italian, în vârstă de 50 de ani, se afla împreună cu fiica sa pe o saltea gonflabilă. La un moment dat, omului i s-a făcut rău şi a început să strige după ajutor.

Imediat după ce a atras atenţia celor aflaţi la plajă, el s-a prăbuşit în apă, cu faţa în jos, fără a mai da semne de viaţă.

Mai multe persoane de pe mal s-au grăbit să sară în ajutorul celor doi, iar prima care a ajuns la ei a fost o româncă. Aceasta s-a aruncat repede în mare pentru a salva copilul aflat în pericol de a se îneca.

Românca a fost urmată de alte două persoane care au alergat la bărbatul aflat în continuare în stare de inconştienţă, cu capul scufundat în apă.

Micuţa a fost între timp adusă la mal, în condiţii de siguranţă, de către curajoasa româncă. Echipele de intervenţie ale Salvării au intervenit prompt, transportând bărbatul în elicopter la spitalul din Ancona.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite