Un italian îi învată reiki pe şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un italian îi învată reiki pe şomeri
Un italian îi învată reiki pe şomeri

Cursanţii deprind tainele echilibrării energiilor şi ale tratamentului pentru vindecarea proprie sau a altora

Azi-dimineaţă, la Centrul Regional de Formare Profesională (CRFP) din Râmnicu Vâlcea, maestrul italian de reiki Anselmo da Domenici le-a dat lecţii şomerilor. Oamenii au învăţat de la italian cum să îşi echilibreze energia şi cum să se vindece ori să îi trateze pe alţii.  Cursurile sunt organizate de conducerea centrului, la ele participând chiar şi directoarea instituţiei, Doina Stroie, care spune că abia aşteaptă să înveţe tainele  tehnicii de relaxare.

„M-am înscris şi eu pentru că sunt foarte curioasă de efectele acestor cursuri“, spune şefa de la CRFP. Italianul a mărturisit că nu este pentru prima dată în România.

Tarife ca pentru România

„În august am mai venit şi am pregătit o primă grupă de cursanţi, care au trecut de primele două niveluri ale cursului. Acum o să facem nivelul trei, unul pentru avansaţi, pentru ca mâine (sâmbătă) să dăm drumul unei noi serii de cursanţi în reiki“, spune Anselmo da Domenici.

Maestrul în reiki spune că în Italia ori în alte ţări din vest cursurile de reiki sunt foarte scumpe, primele niveluri fiind taxate cu peste 200 de euro pe şedinţă, iar lecţiile pentru avansaţi ajung şi la câteva zeci de mii de euro. „Filosofia mea este că toată lumea ar trebui să beneficieze de aceste tehnici care fac foarte mult bine în plan spiritual. De aceea, în România nu percep niciun fel de tarif personal, ci doar o contribuţie pentru a-mi asigura şederea pentru câteva zile în Râmnicu Vâlcea şi drumul înapoi în Italia“,  explică Da Domenici. În prezent, la cursuri participă 16 persoane. „E o experienţă foarte bună, care mă ajută să scap de stres şi să îmi echilibrez viaţa“, povesteşte Marcela Popescu (foto), unul dintre discipolii maestrului.

Italianul va sta în România până luni, când va finaliza primele două niveluri ale cursului de reiki, urmând să revină peste câteva luni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite