Ne invadează maimuţele… în anul 3007

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi şi mâine, la Circ & Variete Globus din Capitală este pus în scenă un spectacol de ficţiune suprarealist. Echipa de realizatori de la Circul Globus s-a întrecut în conceperea unei

Astăzi şi mâine, la Circ & Variete Globus din Capitală este pus în scenă un spectacol de ficţiune suprarealist.

Echipa de realizatori de la Circul Globus s-a întrecut în conceperea unei noi producţii, "3007 - Terra maimuţelor", un spectacol inedit pentru piaţa românească de divertisment. "3007 - Terra maimuţelor" este unul dintre acele spectacole care trebuie văzute pentru a putea fi crezute, mai ales că a fost conceput ca să asigure începutul unei stagiuni pline de succese şi multe spectacole ce se vor juca cu sala plină.

În urma eforturilor umane depuse de întreaga echipă a realizatorilor, într-un consens demn de adevăraţi campioni ai artei, s-a ajuns la extraordinara performanţă de a transpune efectele şi atmosfera suprarealistă a filmelor de ficţiune într-un spectacol live, lucru care nu a fost deloc uşor.

Spectacolul inedit poate fi văzut în avanpremieră astăzi, de la ora 15.00, şi duminică, de la orele 15.00 şi 18.30, marea premieră urmând să aibă loc sâmbăta viitoare, pe 20 octombrie, de la ora 15.00. Scenariul, regia şi designul luminilor sunt semnate de Brânduşa Novac, coregrafia şi costumele de Ama Butoiescu, scenografia de Vlad Gabrielescu, elementele de decor - Alice Mihai şi Noni Molete, măştile de maimuţe - Gabrijela Turturea, iar muzica de T. Alexe. Preţul unui bilet variază între 25 şi 40 de lei în stal şi între 45 şi 60 de lei în lojă. (Ioana Mirică)

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite