Traian Băsescu merge la Sauceşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu va merge, în cursul zilei de azi, la Sauceşti, în judeţul Bacău, localitate grav afectată de inundaţii la începutul lunii iulie. Preşedintele va evalua stadiul reconstrucţiei caselor şi digurilor pentru sinistraţii din zonă.

Şeful statului va ajunge astăzi din nou în zone inundate din judeţele Bacău şi Neamţ. După inspecţia digului de la Săuceşti, şeful statului va merge şi la sinistraţii din localitatea Rotunda, din judeţul Neamţ.

Conform unor surse din administraţia locală, preşedintele Traian Băsescu ar urma să ajungă în localitatea băcăuană Săuceşti în jurul orei 11.45, pentru a verifica stadiul lucrărilor începute în urmă cu o săptămână la digul de pe Siret dintre localităţile Săuceşti şi Pârjol.

În jurul orei 12.45, preşedintele ar urma să meargă în judeţul Neamţ, în localităţile Rotunda şi Buruieneşti.La sfârşitul lunii iunie, localitatea băcăuană Săuceşti a fost grav afectată de inundaţii. Astfel, au fost afectate de ape peste 470 de case şi gospodării.

Preşedintele Traian Băsescu s-a aflat atunci în mai multe rânduri în localitatea Săuceşti şi a promis că vor fi alocaţi şase milioane de euro pentru construcţia digului din comuna Săuceşti, pe o lungime de 18 kilometri, informează Mediadax.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite