Severin: La un pas de a fi linşată la înmormântarea elevului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Severin: La un pas de a fi linşată la înmormântarea elevului ei
Severin: La un pas de a fi linşată la înmormântarea elevului ei

Sătenii din Obârşia de Câmp acuză o profesoară de moartea lui Alexandru

Unchiul băiatului, Ion Cocoană, susţine că profesoara Georgeta Pantelir nu a venit la oră în ziua în care a avut loc tragicul eveniment. „În ziua crimei, în intervalul 13.00 - 14.00, ghiozdanul şi geaca lui Alexandru erau la şcoală. Băiatul a plecat pentru că profesoara de muzică nu a venit la oră şi i-a pus absenţă băiatului după ce a aflat că a murit“, a spus Ion Cocoană. Femeia a fost la un pas de a fi linşată, ieri, în momentul în care şi-a făcut apariţia la înmormântarea copilului. Oamenii o acuză că a doua zi după crimă a pus absenţe în catalog pentru a nu fi trasă la răspundere. Profesoara susţine că Alexandru a chiulit de la oră.

Petele de sânge au dispărut din locul unde a fost ucis copilul. Părinţii i-au ridicat acolo un adevărat altar cu poze, flori şi lumânări. Ioana Moangă, femeia care l-a găsit pe Alexandru în agonie a declarat că acesta era plin de sânge şi abia mai respira: „Mi-a spus că este înjunghiat, după care parcă şi-a dat duhul“. Părinţii victimei au aflat cu stupoare că ucigaşul vrea să fie cercetat în stare de libertate. „Pentru noi a fost ca o lovitură vestea primită. Alex al nostru a fost ucis nevinovat, avea doar 13 ani. A fost lăsat într-o baltă de sânge, iar criminalul a fugit imediat“, a spus cu lacrimi în ochii tatăl lui Alexandru, Marin Cocoană.

Oamenii cer să se facă dreptate

Marin Cocoană a declarat cu lacrimi în ochi că va face tot posibilul ca cel care i-a luat viaţa copilului să nu fie judecat în stare de libertate. „Noi l-am învăţat să fie respectos cu toată lumea. Mă ajuta la treburile gospodăreşti. Era o mândreţe de băiat, cuminte şi avea visuri măreţe“, a povestit Marin Cocoană.

Alexandru Cocoană a fost ucis cu o lovitură de cuţit de către un coleg de şcoală chiar în staţia de autobuz din comuna Obârşia de Câmp. Tânărul a murit pe loc, înainte ca medicii să îi poată acorda primul ajutor. S-au făcut eforturi disperate mai bine de 40 de minute în care cadrele medicale au încercat să îl resusciteze. Din păcate, însă, inima acestuia a cedat. Localnicii spun că tânărul care l-a omorât pe copil a fost mutat disciplinar. La câteva zile de la decesul băiatului de 13 ani, oamenii cred că  agresorul şi victima s-au certat din cauza unei fete.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite