Bucureşti: Un tânăr a mers pe stradă cu un cuţit înfipt în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Un tânăr a mers pe stradă cu un cuţit înfipt în cap
Bucureşti: Un tânăr a mers pe stradă cu un cuţit înfipt în cap

 Un tânăr de 24 de ani a fost transportat la un spital din Bucureşti după ce a fost văzut mergând pe stradă cu un cuţit înfipt în cap, a declarat, astăzi, pentru „Adevărul“, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Ciocan a explicat că tânărul a fost văzut pe strada Măgura Vulturului, din sectorul 2 al Capitalei, în jurul orei 13.25, de un bărbat care trecea cu maşina pe lângă el. Omul l-a dus pe tânăr la spital iar acesta se află acum în operaţie.

Bărbatul care avea un cuţit înfipt între tâmplă şi maxilar se numeşte Rus Constantin şi este din Bucureşti. Potrivit reprezentantului Poliţiei Capitalei, tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde s-a constat că acesta se drogase cu heroină.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat astăzi, pentru „Adevărul“, că pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale. „Asemenea leziuni sunt extrem de periculoase, existând posibilitatea să apară complicaţii şi pe viitor. Pacientul a avut noroc, întrucât cuţitul nu i-a atins un vas de sânge mare“, a explicat Opriţa. Potrivit acestuia, tânărul va rămâne în spital pentru mai multe zile, fiind în permanenţă sub supraveghere.

Poliţiştii anchetează acum cazul, din primele informaţii reieşind că bărbatul a avut un conflict cu un cunoscut în zona în care a fost găsit.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite