Au început lucrările pe şoseaua Arad - Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au început lucrările pe şoseaua Arad - Nădlac
Au început lucrările pe şoseaua Arad - Nădlac

MODERNIZARE: Se îndepărtează asfaltul vechi de pe ultimul tronson

Lucrările la Drumul Naţional 7 au fost reluate, chiar dacă Guvernul nu a alocat bani.

Şantierul pe drumul naţional care leagă vama cu Ungaria de centrul ţării au fost reluate mai repede decât era prevăzut. Drumarii lucrează acum pe tronsonul Arad - Nădlac. Începerea lucrărilor a fost programată la mijlocul lunii martie, însă vremea favorabilă a permis începerea activităţii mai devreme. Deocamdată se îndepărtează asfaltul vechi.
„A început frezarea asfaltului de la ieşirea din Arad spre Pecica, nu putem vorbi încă despre asfaltare”, a declarat Ioan Balint, directorul secţiei din Arad a Administraţiei Drumurilor Naţionale. Potrivit acestuia, termenul limită de finalizare a lucrărilor de modernizare pe DN 7 a fost stabilit la 31 iulie. Reluarea lucrărilor arată că reabilitarea drumului naţional nu este afectată de bugetul mic alocat de guvernanţi modernizării drumurilor din ţară.
Potrivit autorităţilor, este vorba despre o lucrare cu credit furnizor, ceea ce înseamnă că drumul va fi reparat pe banii constructorului, urmând ca la un an de la finalizarea lucrărilor acesta să înceapă procedura de recuperare a banilor de la Guvern.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite