A început curăţenia de Paşte în Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii Serviciului de Salubritate au început astăzi să deretice oraşul

Dis-de-dimineaţă, pe o ploaie mocănească de primăvară, angajaţii Serviciului Public de Salubritate (SPS) au luat la picior cartierele Băniei pentru a da de urma gunoaielor lăsate de craioveni anapoda. Oamenii spun că iniţiativa primăriei e binevenită.
„E bine că mai fac şi curăţenie de-asta mai temeinică pentru că sunt oameni care au uitat de cei şapte ani de-acasă şi lasă gunoaiele pe unde le vine la îndemână. Sunt chiar unii care nici nu se mai chinuie să vină la ghenă şi aruncă direct pe fereastră“, ne-a spus Maria Dumitru.

Periferia Craiovei, luată în vizor

Până pe 18 aprilie, curăţenia va continua în toate cartierele şi lucrătorii Salubrităţii vor intra şi în periferii. „Avem 2 echipaje care vor acţiona pentru ridicarea deşeurilor menajere de pe platformele de gunoi. Curăţenia va începe în cartierul 1 Mai şi apoi vom continua cu Brazda. Celălalt echipaj va demara acţiunea în Craioviţa Nouă. Pe activitatea de măturare, avem echipe atât în Craioviţa, Brazdă, Rovine, cât şi în Valea Roşie. Când vremea ne va permite, vom începe curăţenia şi la periferiile Craiovei“, a precizat directorul SPS, Sorin Ciobanu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite