A împuşcat un căţel în curtea şcolii, sub ochii copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un câine a fost împuşcat ieri sub privirile îngrozite ale elevilor de la Şcoala generală din comuna Vela, judeţul Dolj. Citeşte şi Galaţi: Un agent WBC şi-a împuşcat colegul în picior

Jean Marinescu, vânător la Ocolul Silvic, a urmărit animalul până când a intrat pe poarta unităţii de învăţământ, apoi a tras două focuri de armă. „L-a împuşcat în picior, iar bietul animal plângea de durere. A văzut că nu l-a omorât şi a continuat să îl lovească cu patul puştii direct în cap. Unii copii au leşinat de frică şi a fost nevoie de minute bune pentru a-i putea calma. Nu este normal să se întâmple aşa ceva, este inadmisibil, aşa că am depus plângere la poliţie împotriva vânătorului“, a povestit Adrian Boştină, profesor de Educaţie fizică şi sport la Şcoala cu clasele I-VIII din Vela.

  

image





Oamenii legii i-au confiscat bărbatului arma şi permisul de portarmă. Elevii au mărturisit, printre lacrimi, că le este frică să nu fie împuşcaţi în curte atunci când sunt în pauză. „Eu am văzut cum a tras în căţeluş două focuri de armă. M-am speriat şi am chemat imediat un profesor. Vânătorul a lovit în continuare animalul, fără să îl deranjeze că noi am privit minute în şir cum încearcă să-i ia viaţa“, şi-a aminitit cu groază Cristina Vâlcea, elevă în clasa a VII-a.

image
image



  Vânătorul riscă să îşi petreacă următorii cinci ani în spatele gratiilor


image
image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite