„Eu i-am scos din camera care ardea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei şapte copii din comuna nemţeană Girov au fost scoşi din flăcările care au cuprins locuinţa sărăcăcioasă de către unchiul lor, Vasile T. „Am venit repede şi am spart geamul cu

Cei şapte copii din comuna nemţeană Girov au fost scoşi din flăcările care au cuprins locuinţa sărăcăcioasă de către unchiul lor, Vasile T. „Am venit repede şi am spart geamul cu pumnul. Am intrat pe geam şi i-am văzut pe pat, care luase foc, şi am început să-i scot afară câte unul”, ne-a povestit bărbatul.

Rudele dau vina pe autorităţi pentru tragedia care s-a abătut asupra lor. „Primarul ne-a dat curent şi apoi l-a luat. De asta stăm la lumânare", s-a plâns bunica micuţilor.      
                  
Patru din cei şapte copii salvaţi din incendiu au fost internaţi ieri la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de recuperare ale micuţilor, doi băieţi şi două fete, cu vârste cuprinse între cinci şi şapte ani. Aceştia au arsuri de gradele III şi IV pe 20-40% din suprafaţa corpului. Ceilalţi copii sunt internaţi la Piatra Neamţ.

Mai puţin afectaţi de flăcări au fost părinţii copiilor care, după acordarea îngrijirilor medicale, au fost externaţi. Pompierii au stabilit că incendiul de la Girov a pornit de la o lumânare aşezată într-un pahar din plastic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite