Un tei din România, vechi de 500 de ani, ar putea deveni Arborele Anului în Europa. Votarea a fost întreruptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teiul din comuna Leliceni, judeţul Harghita, se bate cu un stejar din Bulgaria pentru ''Arborele european al anului 2011". Votul se termină mâine.

UPDATE În prezent organizatorii numără voturile înregistrate până la momentul suspendării, copacul câştigător urmând să fie anunţat miercuri, potrivit site-ului oficial.

UPDATE Organizatorii concursului au întrerupt votarea, din cauza voturilor multiple de pe acelaşi ip şi implicit a fraudării votului.

image

UPDATE Pagina de vot funcţionează acum. Votaţi aici teiul din România.

UPDATE Pagina de vot nu se încarcă momentan. Vă vom anunţa când se remediază situaţia.

La sugestia unui cititor adevarul.ro, vă invităm să intraţi aici să votaţi teiul din România. Votul se termină duminică, 6 martie. Procedura de vot e simplă: introduceţi adresa dumneavoastră de email şi codul care vă va apărea pe ecran. Veţi primi pe email un link de confirmare a votului. Votul dumneavosatră va fi luat în considerare doar dacă veţi da click pe linkul primit.

Arborele din Leliceni este acum pe locul 2, cu doar 433 de voturi mai puţin decât stejarul din Blagoevgrad, Bulgaria. Teiul din Harghita are o vârstă de 500 de ani, circumferinţa de 3,9 metri şi o înălţime de 20 de metri.

Citiţi aici povestea teiului.

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite