Ceva gratis în timp de criză: îmbrăţişări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii economişti din Cluj-Napoca au rămas surprinşi ieri când, la ieşirea din facultate, un grup de tineri îi aştepta cu braţele deschise. La propriu. O campanie „free hugs”

Studenţii economişti din Cluj-Napoca au rămas surprinşi ieri când, la ieşirea din facultate, un grup de tineri îi aştepta cu braţele deschise. La propriu. O campanie „free hugs” (îmbrăţişări gratuite), derulată de organizaţia Lume Bună, a fost la baza unei „iniţiative 100% naturală care nu costă nimic”, în cadrul căreia mai mulţi voluntari îi îndemnau pe trecători să fie părtaşii unei îmbrăţişări.

Mulţi studenţi au fost foarte receptivi, ei îmbrăţişându-se în repetate rânduri cu voluntarii. „Aş lua şi eu parte la o astfel de campanie dacă aş avea ocazia”, ne-a spus Andrei Şchendra, student la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, în faţa căreia a avut loc evenimentul. Entuziasmul nu i-a cuprins însă pe toţi studenţii, Veronica Precup fiind speriată de campania tinerilor. „La ieşirea din facultate am fost asaltată de aceşti voluntari şi iniţial m-am speriat, nu ştiam de ce vin cu pancartele spre mine”, a povestit râzând studenta.

Kacso Szilard, studentul care a organizat evenimentul în Cluj-Napoca, a spus că această campanie a avut succes, iar tinerii au reacţionat pozitiv şi au zâmbit. Adriana Olteanu, o altă studentă care a luat parte la campanie, ne-a spus că o îmbrăţişare caldă este unul dintre puţinele lucruri „care nu se impozitează”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite