Supraveghează-ţi copiii la grădiniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Supraveghează-ţi copiii la grădiniţă
Supraveghează-ţi copiii la grădiniţă

Părinţii pot să vadă de acasă ce fac odraslele. Sistemul de supraveghere, format din 10 camere, este conectat la internet. Abonamentul la grădiniţa Panda variază între 500 şi 600 de lei lunar.

Părinţii clujeni care sunt dispuşi să dea câteva sute de lei în plus pe lună pot alege o grădiniţă particulară  pentru a le oferi copiilor condiţii mai bune decât la grădiniţele de stat. Concureţa dintre grădiniţele particulare a adus pe piaţa clujeană, din acest an, şi prima grădiniţă cu sistem de supraveghere conectat la internet. Astfel, părinţii pot urmări în direct ce fac copiii la grădiniţă.

Părinţii stau mai liniştiţi la birou

Claudia Jişa are 30 de ani, iar pentru băiatul său în vârstă de trei ani a vrut cele mai bune condiţii şi atenţie mai multă decât într-o grădiniţă de stat aglomerată. „Ideea să-l putem vedea de acasă mi s-a părut extraordinară. Stăm şi noi mai liniştiţi şi avem mai multă încredere în activitatea de aici”, spune Claudia.

Directorul grădiniţei Panda, Dana Werder, spune că cele 10 camere montate în interiorul şi exteriorul grădiniţei au şi rol de sistem de securitate, iar înregistrările sunt păstrate pentru două luni. „Copiii nu prea spun acasă ce fac la grădiniţă. Neagasându-l cu întrebări, părinţii ar putea să observe ceea ce face la grădiniţă, când cântă, când se joacă”, spune Dana Werder, care are o experienţă de circa 10 ani într-o altă grădiniţă particulară.Iulia Tovisi, una dintre educatoare, a început să lucreze în acest an la grădiniţa Panda.

Spune că şi copiii ştiu că sunt urmăriţi de părinţi. „Le mai facem cu mâna din când în când. Copiilor le place, că le trece dorul de părinţi”, spune educatoarea în vârstă de 21 de ani. Pentru moment, la grădiniţă sunt înscrişi 15 copii, însă capacitatea grădiniţei poate ajunge până la 100 de locuri. Aceasta este amplasată într-o construcţie nouă pe strada Mircea Eliade din cartierul Zorilor.

Cât costă?

Abonamentul la grădiniţă variază între 500 şi 600 de lei lunar, în funcţie de program - până la ora 13.00, 14.00 sau 18.00. În preţ este inclusă şi masa. Grădiniţa are două grupe de limbi străine native, de germană şi engleză.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite