Au furat cârnaţii din vila lui Cojocari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vila de lux în care locuieşte secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, situată pe strada Pindului, a fost prădată de hoţi în noaptea de miercuri spre joi. Conform Poliţiei

Vila de lux în care locuieşte secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, situată pe strada Pindului, a fost prădată de hoţi în noaptea de miercuri spre joi.

Conform Poliţiei hoţii au reuşit să spargă garajul locuinţei, de unde au furat conserve cu mâncare şi mai multe sticle cu băutură. Secretarul a refuzat să comenteze incidentul.

"E problema mea ce au furat. Nu cred că vă afectează pe voi. Nu mi-au luat nimic. Nu vreau să vă spun ce au furat", a declarat Cojocari. Poliţiştii de la Secţia 2 continuă cercetările pentru descoperirea hoţilor.

"Avea depozitate în garajul vilei multe conserve de fasole cu costiţă, sticle de whisky şi coniac. Au mai fost furate două kilograme de cârnaţi de casă afumaţi şi un jambon", a declarat o sursă din poliţie.

Vila de pe strada Pindului a fost construită printr-un program ANL, fiind intabulată pe numele fiicei secretarului Ioan Cojocari, în realitate acolo locuind funcţionarul public.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite