Un alt funcţionar al Primăriei Sectorului 5 reţinut în dosarul "Mandatarii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă funcţionară a serviciului Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Sectorului 5, Ana Olteanu, în vârstă de 52 de ani, împreună un cetăţean turc şi alte 7 persoane, care făceau

O fostă funcţionară a serviciului Taxe şi Impozite din cadrul Primăriei Sectorului 5, Ana Olteanu, în vârstă de 52 de ani, împreună un cetăţean turc şi alte 7 persoane, care făceau parte din din reţeaua "mandatarilor", au fost reţinute, ieri, de anchetatorii bucureşteni.

Aceştia au fost prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare preventivă. Alţi 12 "mandatari", între care şi doi funcţionari ai Primăriei Sectorului 5, au fost reţinuţi în cursul lunii mai. O parte dintre aceste persoane sunt cercetate în stare de arest preventiv, pentru abuz în serviciu, înşelăciune, fals în declaraţii, furt şi lipsire de libertate.

Ceilalţi au primit interdicţie de a părăsi localitatea. Potrivit anchetatorilor, membrii grupului "mandatarii" sunt acuzaţi că ar fi obţinut, în perioada 2006-2008, de la mai mulţi bătrâni, acte de proprietate şi de identitate, pe care le-ar fi folosit pentru a le vinde proprietăţile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite