Se caută fizioterapeut pentru Casa de Ajutor Reciproc din Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad are nevoie, urgent, de un medic specialist fizioterapeut pentru un cabinet unic în judeţ prin aparatura existentă, care permite metode de

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Bârlad are nevoie, urgent, de un medic specialist fizioterapeut pentru un cabinet unic în judeţ prin aparatura existentă, care permite metode de investigaţie şi tratament extrem de rare.
Potrivit preşedintelui CARP Bârlad, Gheorghe Tănase, prezenţa unui fizioterapeut este necesară pentru ca utilizarea aparatelor să poată fi asigurată la performanţele lor reale. "Dorim foarte mult să găsim un fizioterapeut, pentru că pensionarii au mare nevoie de acest cabinet, care are la bază medicina cuantică. Avem cereri foarte multe, atât pentru faptul că acest cabinet este unic în judeţ, cât şi pentru faptul că preţurile sunt foarte mici", a declarat Gheorghe Tănase. Aparatul, numit "Arm-Peresvet", conectat la un calculator, permite unui singur medic, prin analiza energiei emanate de organele pacientului, să stabilească în aproximativ o oră un diagnostic obiectiv, să depisteze paraziţii în organism, alergenii, microbii patogeni. şansele de diagnosticare corectă sunt în proporţie de peste 90%, iar aparatul permite şi tratamentul specific fizioterapiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite