Un festival unic la Bucureşti: Bestial Metal Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că a împlinit 10 ani de activitate, Bestial Records, prima casă de discuri din România de metal gothic, dark, death şi black sărbătoreşte printr-un festival. Evenimentul, început

Pentru că a împlinit 10 ani de activitate, Bestial Records, prima casă de discuri din România de metal gothic, dark, death şi black sărbătoreşte printr-un festival.

Evenimentul, început ieri, este unul aniversar, irepetabil, care este dedicat integral trupelor româneşti pe care Bestial Records le-a promovat de-a lungul acestor 10 ani.

Festivalul se desfăşoară în Live Metal Club din strada Nicolae Titulescu, iar în această seară vor urca pe scenă cinci trupe: Negura Bunget, Grimegod, Dies Irae, Avatar şi Korruption. Concertele încep de la ora 20.00 şi se vor termina în jurul orei 1.30, şi vor fi urmate de rockotecă, toată noaptea.

Trupa Negură Bunget va oferi primul lor concert în România după un turneu European, Dies Irae vine cu piese noi, iar Avatar va promova 80% din melodiile care vor fi pe un viitor album. Grimegod sunt la prima cântare în afara Aradului în noua formula, şi Korruption aduce cele mai brutale melodii din întreg festivalul.

Cu această ocazie, casa de discuri de metal va lansa o compilaţie aniversară, un dublu CD cu 24 de piese.
Suportul este CD profesional (nu recordabil), multiplicarea fiind făcută într-o fabrică autorizată.

Biletul de intrare este de fapt acest dublu CD aniversar care va costa 50 de lei.În premieră pentru România, festivalul aduce "Târgul de metale". În incinta clubului va fi o expoziţie cu vânzare de CD-uri, casete, DVD-uri, tricouri originale care se încadrează în stilul rock şi metal.

Târgul va fi deschis între orele 19.00 şi 1.30, când se va da drumul la rockotecă.
Toate trupele sunt de acord ca publicul să fotografieze şi să se filmeze cu camera de amator, cu excepţia trupei Korruption care nu permite decât fotografierea în timpul concertului. (Ioana Mirică)

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite