Galati: Un copil de doi ani a murit după ce a căzut în fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 21.00, pe terenul aparţinând unei asociaţii de proprietari din Bălăşeşti. Primarul comunei spune că puţul era vechi şi că este foarte posibil ca acesta să nu fi fost acoperit.

Copilul, în vârstă de doi ani şi jumătate, se afla aseară cu tatăl său la locul unde acesta lucrează ca paznic, respectiv un teren pe care se află mai multe grădini ale unor particulari din zonă. Din câte se pare, micuţul a scăpat pentru câteva clipe de sub supravegherea tatălui.

„Băieţelul se afla în grădină cu tatăl său şi, la un moment-dat, a plecat de lângă acesta să se joace. A căzut în fântâna aflată la nivelul solului,  dispariţia lui fiind sesizată la scurt timp de tată. Bărbatul a reuşit să-l scoată singur din puţ pe copil, dar acesta era deja mort” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, subcomisarul Ştefan Gohoreanu.

Potrivit primarului comunei Bălăşeşti, Marian Toniţă, părinţii băieţelului sunt oameni săraci şi nu mai au alţi copii.

După clarificarea situaţiei, îi vom ajuta şi noi cu cele trebuincioase pentru înmormântare, că sunt destul de modeşti” a specificat primarul Marian Toniţă.

O echipă a Serviciului de Medicină Legală Galaţi s-a deplasat la Bălăşeşti pentru a stabili cauzele care au determinat moartea micuţului. Poliţiştii sunt fi cei care vor stabili împrejurările exacte care au favorizat producerea tragediei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite