O familie din Iaşi a obţinut o moştenire fabuloasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei moştenitori au câştigat în instanţă o suprafaţă 2,5 hectare în zona Cug (cartier al Iaşiului). Tribunalul Iaşi le-a recunoscut ieri dreptul de moştenire asupra terenului care pe

Trei moştenitori au câştigat în instanţă o suprafaţă 2,5 hectare în zona Cug (cartier al Iaşiului). Tribunalul Iaşi le-a recunoscut ieri dreptul de moştenire asupra terenului care pe vremuri a aparţinut părinţilor lor.
Practic, Mihai Năstasă, Alexandrina Bulea şi Veronica Amăriuţei, cei trei moştenitori, au devenit peste noapte proprietarii unei averi fabuloase: peste un milion de euro. Potrivit agenţilor imobiliari, în zona cu pricina preţul unui metru pătrat de pământ este de 40 de euro. Totuşi, noii bogătaşi încă nu au siguranţa că vor rămâne în continuare proprietari. Terenul a aparţinut până acum SC Fortus SA care are posibilitatea de a face recurs în maximum 15 zile de la comunicarea sentinţei, mai ales că pe o parte din cele 2,5 hectare se află o turnătorie, o topitorie de oţel şi alte câteva hale. Pînă în 1920 terenul a făcut parte din Moşia Sturzoaia şi este delimitat de Biserica Hlincea, vechea cale ferată şi pârâul Nicolina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite